something wanna share . :)


okay . actually nak tunjuk final projek aku sem 2 . kerja last minit . pada asal nya aku buat cerita type horror . and then aku dapat tahu yang ramai gila yang buat cerita type yang sama . so aku decide untuk tukar cerita lain . *gila buat kerja saat akhir* . then congrats pada aku sebab final project tu kena submit lagi 1 minggu . *say whattttt ??* then aku pun jadi macam lipas kudung menyiapkan final project aku yang tak seberapa ni . dan thanks to cik bell sebab jadi model saat akhir . thanks god she want to help me . terkejar kejar nak kejar kan sunset . benda yang paling aku suka , sunset . :')
 then tiba lah hari untuk present . masa aku letak poster ni , awal2 sir aku tanya 'paperwork mana ??' . damn ! i miss that . btw , tak siap lagi . lagi la sir tu pelik . sebab paperwork tak siap , tiba tiba dah ada poster . and another sir ask me about poster that i made it . he ask me , 'explain about your story .' . once again damn damn damn !! this is last minute work and i dont prepare anything . shittttttt . and sudently im think about arwah . damn i miss him so bandly . so i create this poster on his story . then , sir aku tu pun dengar je la aku mengoreng . tapi , kalau lah lecture aku tu tahu yang sebenarnya cerita tu betul . T_T  . ayat cerita ni pun sedih . 

'im still standing , even i know you're not coming back '

after presentation je aku pun dengan sekali lagi jadi lipas kudung menyiapkan paper work . finally siap juga . hehe :) 

p/s - i hope he can hear when im present this to my lecture . i hope so . :')







Looking for heaven, found the devil in me
Well what the hell I'm gonna let it happen to me

keep listening . :')


fix you by coldplay .


When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone, but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down on your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down on your face
And I...

Tears stream down on your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down on your face
And I...

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you




p/s - i miss something that called 'time' . T_T

speech .

*ada sawang*
makk aii , berabuk bona belog eden ni haa . kek lamo bona tak di hapdate kan ni haa . buek malu jo orang baco post post lamo .
*kan dah terbukak bahasa kampung*

ehem .
assalamualaikum .
sorry , serbu macam tu je tak bagi salam atau apa . yep , dah lama tak HAPDATE blog ini . maaf , saya sibuk . yang penting . nanti blog ini akan di HAPDATE tidak lama lagi . awak awak yang dekat sana tu , yela , awak la . tunggu tau . :)

p/s - susah nak senyum macam dulu . :')



fault .

pesanan ! - kawan-kawan SUNGAI BUAYA TIDAK TERCALON DALAM POST INI OKAY . :)
__________________________________________________________________

hati . mungkin hati ini terlalu selesa dengan keadaan dulu . betul lah orang kata 'jangan duduk tempat selesa terlalu lama' . now im totally understand with that words . i know , im not strong enough . im just to miss you FRIEND . yurp ! you . aku tahu , kau tak pernah baca blog aku . tapi aku tetap nak tulis juga . aku rindu kau , tapi yang dulu . aku tahu , setiap manusia berubah dan manusia itu tidak akan perasaan perubahan dia . aku taknak jadi sebagai kawan semasa waktu kesusahan kau . aku tahu , aku dah tak banyak luang kan masa dengan kau . tapi , kau tahu apa sebabnya ?? nobody prefect but we must try it, right ? mungkin cara kita rapat terlalu cepat dan menyebabkan kita tidak dapat mengenal hati budi dan perangai masing-masing . kau tak salah , aku tak salah . tiada siapa yang salah . aku mungkin bukan orang yang kau harapkan . maaf . kau tidak perlu mengubah cara hidupku dah mengawal pergaulan ku . kerana kawan-kawan ku yang lama pun tak menghalang dengan siapa aku berkawan . tolong lah , aku benci keadaan ini . karma itu tidak kejam kalau kita tak kejam kan dia .apa ini ? perlu ke berpura pura setiap kali kita bercakap ? aku tak pernah mengubah kau . ada orang cakap buruk pasal kau . tapi aku diam saja . sebab aku tau , ada yang betul ada yang salah apa yang dorang cakap . aku hanya mampu tersenyum tengok kau dari jauh . serius , rindu kau .

p/s - kau ada janji . tapi , mana ? T_T

T_T

sorry , im not strong enough anymore . tears keep coming and i still dont know how to deny that . i miss the old of us . i keep waiting that moment comes . but , its so impossible right now . i know , we can act like nothing wrong . but i dont want . please . go away from me . im begging . T_T